Nyheder og udstillingskalender

Læs mere om aktuelle udstillinger på Facebook

Hund & kat

Hunden og katten har boet sammen med os mennesker i tusinder af år . Og alligevel lever de stadig som hund og kat. Men hver for sig er de nu gevaldig hyggelige.

Det vil GaleRigsterne vise i den kommende udstilling, som løber af stabelen lørdag den 30. oktober i Bøjestræde 12 kl. 10.00.

Som gæst på udstillingen er inviteret Lone Villaume. Lone Villaume maler naivistisk i et farverigt og næsten tegneserieagtige univers. Hun skildrer varmt det nære forhold mellem os, de tobenede og vores firbenede venner. Lone har igennem årene været repræsenteret på mange udstillinger både herhjemme og i udlandet.

Udstillingen løber frem til og med den 20. november og alle er velkomne, både hund og kat. Dog bør sidstnævnte føres i snor . Der serveres “godbidder” til åbningen.

Mobirise

Tidlig­ere udstillin­ger

STEN OG BLAD

Birgitte Thorlacius & Frede Troelsen

Birgitte Thorlacius (f. 1947) Uddannet på Det Fynske Kunstakademi, grafisk linje. Birgitte Thorlacius arbejder med enkle naturalistiske motiver i sin grafik. Med en fin, spinkel og intens streg skildres forandringen i naturen, væksten og forfaldet. I de grafiske blade (et grafik tryk kaldes et grafisk blad) koncentrerer hun sig om udvalgte detaljer. Et vissent blad, insekt- og fuglevinger, mælkebøttefnug fanget af blæsten og siv i bevægelse. Hun udforsker mulighederne i koldnål og ætsning og fremkalder bløde og stofligt udseende streger. I de senere år har også tusch og oliemalerier fået plads.

Frede Troelsen, billedhugger (1936- 2014).
Frede Troelsen var som kunstner optaget af tegn og symboler. Han eksperimenterede med dem i mange materialer- træ, papir, bronze og huggede dem i sten. Han skabte sit eget sprog og alfabet igennem tegnene. For ham var tegnene nemlig uden mening, men fulde af betydning. En betydning, som det var op til den enkelte at finde frem til.
Mange af hans skulpturer kan findes opstillet rundt om i Danmark.

Begge kunstnere har mange anerkendte udstillinger bag sig. www.thorlaciustroelsen.dk

Udstillingen er arrangeret af Kunstforeningen for Faaborg og Omegn.

Læs mere faaborgkunst.dk og thorlaciustroelsen.dk

Mobirise
Mobirise

Udstilling med Lars Abrahamsen arrangeret af Kunstforeningen for Faaborg og Omegn.


Mobirise

Sommerudstilling

Sommerudstilling med Lars Skaaning, Els Cools, Philip Streich, Trine Anderschou, Oliver Streich

Mobirise

Drage æg i Galeriget

Simon Maltha udstiller drage æg og andre væsener i Galeriget!

Vi har åben lørdag, holder to meters afstand og der både sprit til hænderne og til ganen.

Mobirise

KLAR FORM
Jannik Seidelin

Han er uddannet på det Jyske Kunstakademi i Århus og debuterede i 1966 i Den Frie udstillingsbygning. I en årrække udstillede han på Charlottenborgs forårsudstilling frem til 1978, hovedsageligt med forenklede landskaber fra egnen omkring Aarhus.
I 1979 blev han valgt til at opbygge et afsnit af den klassiske tegning i stort format ved Århus Kunstakademi, der siden blev en gennemgribende rekonstruktion af hele grundskolen sammen med maleren Mogens Gissel.Senere blev han hentet til Designskolen i Kolding for at opbygge en ny grundskole der.
Jannik Seidelin arbejdede i mange år som maler og grafiker. Han modtog i 1994 dronning Ingrids romerske Fond og i den forbindelse fik mulighed for et studieophold i Rom, hvor han for alvor fik fat på og udviklede sin skulpturelle side som var afgørende for hans nutidige produktion. Han har desuden modtaget et arbejdslegat fra Statens kunstfond 2016 og har afsluttet en jubilæumsudstilling på Det Danske Institut i Athen 2017.

Jannik Seidelin billeder kan ses fra den 8/2 - 7/2 i Galeriget, Bøjestræde 12, lørdage fra 10.00-14.00
Fernisering er lørdag den 8/2 fra 11.00-14.00

Mobirise

'TUR' med Harberne

12. - 20. oktober 2019
Åbent alle dage fra 11-15

Kunstner og kunsthåndværkere:
Jette Bork-Johansen,
Lis Valling,
Randi Potter,
Anne Gerd Juul Poulsen,
Edel Østergaard,
Birthe Einer-Jensen,
Stine Skytte


Mobirise

Steen Bundgaard

Malerier og tegninger
19. september til 5. oktober.
Torsdag, fredag og lørdag kl. 10-14
12, Faaborg, fri entré

Fernisering 20. september kl. 12. Steen Bundgaard vil være tilstede

Født 1964. Er fra Faaborg. Nu bosiddende i Odsherred.

”Jeg er koloristisk melankolsk romantiker og mine billeder kan virke til den mørke side.
Figurerne har et forhold til hinanden i en psykisk kontekst. De modarbejder, samarbejder, danser og bevæger sig ind på fladen. Fortællingerne er mangeartede. 
Den abstrakte fortolkning af disse bevægelser knytter sig til forskellige traditioner indenfor billedkunsten. Improvisationen er min metodiske tilgang til billedet, dog med udgangspunkt i den figurative billedforståelse.

At kunne bruge improvisationen som metode giver en ønskværdig frihed indenfor den valgte flade. Den åbner for nye ideer og kompositioner, der kan bringe sande og poetiske udtryk frem”

Steen Bundgaard.
Arrangør: KUNSTFORENINGEN FOR FAABORG OG OMEGN

Mobirise

SKOVEN i GaleRiget

Fotogravure af Stig Stasig og fotografier af Lars Skaaning
7. - 14. september

Stig Stasig har sit værksted, The Stasig Archives, i det indre København. Her producerer han de smukke og imponerende fotogravurer, som han viser eksempler på i stort format i GaleRiget.
Gravureteknikken har han forfinet, så et digitalt print overført på en metalplade, tjener som trykplade, og skaber en toneomfang og giver billedet en smuk dybde.

Lars Skaaning udstiller fotografier i stort format. Motiverne er, ligesom Stig Stasigs, hentet i skovens mystiske verden af underlige former og fantasier.

Der er fernisering på udstillingen fredag den 7. September kl. 11.00 - 14.00.

Page was created with Mobirise website template